Flat Large Tariff: for en fast månedlig avgift på € 45 (mva og avgifter inkludert) så vil du kunne utnytte ladetjenesten opp til den maksimale månedlige terskelen på 145 kWh levert av den valgte planen. Lading av økter utenfor Italia er også inkludert.

Hvis den maksimale terskelen overskrides før den månedlige fornyelsen av planen, endres tariffen automatisk til "Pay per Use". "Pay per Use" tariff gir at kostnaden for tjenesten beregnes ved å multiplisere kWh betalt av salgsprisen:

• Ladepunkter i Italia: 0,58€/kWh for ladepunkter, 0,89€/kWh for DC-ladepunkter på opptil 150 kW og 0,99€/kWh for DC-ladepunkter over 150 kW (HPC)

• Ladepunkter utenfor Italia: 0,70€/kWh for ladepunkter, 0,95€/kWh for DC-ladepunkter på opptil 150 kW og 0,99€/kWh for DC-ladepunkter over 150 kW

Den månedlige avgiften inkluderer ubegrenset tilgang til bestillingstjenesten, men inkluderer ikke ekstra kostnader for straffetid for ikke å slippe ut pluggen på slutten av ladeøkten. Faktisk, for public charge stasjoner uttrykkelig spesifisert på App, vil ekstra kostnader bli brukt for ikke å slippe pluggen i 60 (seksti) minutter etter slutten av ladeøkten. Beløpet vises på pluggens detaljark på public charge station involvert, og det er lik:

- 0,09 euro/min for vekselstrømsplugger (Type2 og Type 3a), med maksimal effekt på opptil 22 kW;

- 0,09 euro /min for AC-plugger (Type2 og Type3a), med maksimal effekt opp til 43 kW;

- 0,18 euro /min for DC-plugger (CHAdeMO og CCS Combo 2), med maksimal effekt på opptil 50 kW;

- 0,18 euro/min for HPC-stasjonene (CHAdeMO og CCS Combo 2), med maksimal effekt på opptil 350 kW.

 

Prisene skal betraktes som "Unntatt mva.15" og det endelige beløpet vil bli fakturert, når det er aktuelt, på slutten av ladeøkten.

Sjekk alltid appen for ladepunkter som er kompatible med bestillingstjenesten. Det er mulig å bestille samme plugg i maksimalt 3 (tre) påfølgende ganger: ved neste forsøk vil bestillingstjenesten bli hemmet i 20 minutter.

Denne tariffplanen aktiveres på abonnementsdatoen, og den fornyes automatisk samme dag i hver måned. Fakturering finner sted på tegningsdagen eller planfornyelsen. Fakturaen inkluderer både referanseperiodegebyr og eventuelle ekstra kostnader som skyldes overskridelse av den månedlige terskelen før fornyelsen. Fakturering skjer på månedlig basis, på samme dag i hver måned.

Overgang fra en "Flat" tariffplan til en annen "Flat" tariffplan, vil den nye planen gjelde etter 24 timer etter forespørselen (f.eks. Hvis den månedlige flat tariffplanen ble signert 1. januar, og 10. januar ber du om en endring til planen, vil den nye planen gjelde fra 11. januar).

Overgang fra en "Flat" tariffplan til en "Pay per Use" -tariffplan, vil den nye planen gjelde 24 timer etter forespørselen.

Ved manglende betaling av fakturaen, vil tjenesten bli suspendert til fakturaen er betalt; ved å betale forfallsbeløpet, vil tjenesten bli aktivert på nytt, og tarifffornyelsesdatoen vil fortsatt forbli den opprinnelige datoen.

Ved å fortsette og akseptere disse betingelsene, er du å følge "Flat Large" månedlig tariff plan.