Flat Premium X

Plătind o taxă fixă de 170 RON/lună (TVA inclus), poți utiliza 120 unități de încărcare (1 unitate de încărcare = 1 kWh). Peste acest prag, planul tarifar va trece automat la planul „plată/consum”, iar la finalul unei sesiuni de încărcare, costul serviciului va fi calculat înmulțind unitățile de încărcare consumate (1 unitate de încărcare = 1 kWh) cu prețul unitar stabilit pentru serviciu.

 

Prețul unitar este 1.97 RON (TVA inclus) pentru încărcare semi-rapidă AC (curent alternativ) și 2.47 RON (TVA inclus) pentru încărcare rapidă DC (curent continuu).

 

Tariful lunar include acces nelimitat la serviciul de rezervare și acces, fără costuri suplimentare, la orice tip de conector.

 

Acest plan tarifar este activat odată cu abonarea la serviciu și este reînnoit în mod automat în fiecare lună, în aceeași zi. Valoarea actualizată a plafonului lunar și modificările taxei lunare pot fi vizualizate în secțiunea specială dedicată din cadrul aplicației.

 

Factura este emisă și transmisă clientului la data abonării la plan sau a reînnoirii acestuia. Factura se emite lunar, în aceeași zi cu data abonării sau după data abonării. Costurile suplimentare datorate depășirii plafonului lunar (daca este cazul) vor fi facturate conform planului tarifar „plată/consum” separat de abonamentul lunar, după finalizarea unei sesiuni de reîncărcare.

 

Schimbarea de la planul tarifar "Premium X" la alt planul tarifar se va aplica la următoarea reînnoire, iar unitatile de incarcare incluse vor putea fi folosite pana la activarea planului tarifar nou ales. În cazul în care există un sold neplătit al facturii, serviciul va fi suspendat până la plata integrală a facturii; plata sumei datorate va restabili serviciul, iar data de reînnoire a tarifului va rămâne cea inițială.

 

Prețurile indicate conțin TVA.

 

Continuând și acceptând aceste condiții, utilizatorul se abonează la lanul tarifar lunar – Premium X.