Travel Plus-prisplan: for en fast månedlig avgift på €129 (mva og avgifter inkludert) kan du bruke tjenesten opp til den maksimale månedlige terskelen på 320 kWh satt av den valgte planen.

Hvis den maksimale terskelen overskrides før den månedlige fornyelsen av planen, endres tariffen automatisk til "Pay per Use". "Pay per Use" tariff gir at kostnaden for tjenesten beregnes ved å multiplisere kWh betalt av salgsprisen: 0,69€/kWh for ladepunkter, 0,89€/kWh for DC-ladepunkter på opptil 150 kW og 0,99€/kWh for DC-ladepunkter over 150 kW (HPC).

Alle beløp som vises er inkludert mva og avgifter. En forhåndsautorisasjon vil bli foretatt som et depositum - etter at det er bekreftet at det er mulig å levere tjenesten til kunden - på et beløp som tilsvarer kostnaden for den første månedens abonnement på den valgte prisplanen, for å verifisere tilgjengeligheten av kortet som er satt inn som betalingsmåte.

Den månedlige avgiften inkluderer ubegrenset tilgang til bestillingstjenesten, men inkluderer ikke ekstra kostnader for straffetid for ikke å slippe ut pluggen på slutten av ladeøkten. Faktisk, for public charge stasjoner uttrykkelig spesifisert på App, vil ekstra kostnader bli brukt for ikke å slippe pluggen i 60 (seksti) minutter etter slutten av ladeøkten. Beløpet vises på pluggens detaljark på public charge station involvert, og det er lik:

- 0,10euro /min for AC-plugger (Type2 og Type3a), med maksimal effekt opp til 43 kW;

- 0,20 euro /min for DC-plugger (CHAdeMO og CCS Combo 2), med maksimal effekt på opptil 150 kW;

- 0,30 euro/min for HPC-stasjonene (CHAdeMO og CCS Combo 2), med en effekt på over 150 kW.

 

Prisen på straffer skal betraktes som "Unntatt mva.15" og det endelige beløpet vil bli fakturert, når det er aktuelt, på slutten av ladeøkten.

Sjekk alltid appen for ladepunkter som er kompatible med bestillingstjenesten. Det er mulig å bestille samme plugg i maksimalt 3 (tre) påfølgende ganger: ved neste forsøk vil bestillingstjenesten bli hemmet i 20 minutter.

Denne tariffplanen aktiveres på abonnementsdatoen, og den fornyes automatisk samme dag i hver måned. Fakturering finner sted på tegningsdagen eller planfornyelsen. Fakturaen inkluderer både referanseperiodegebyr og eventuelle ekstra kostnader som skyldes overskridelse av den månedlige terskelen før fornyelsen. Fakturering skjer på månedlig basis, på samme dag i hver måned.

Planendringen fra en "Flat"-prisplan til en annen "Flat"-prisplan vil gjelde for fornyelsen etter fornyelsen av planendringen (f.eks. hvis prisplanen med månedlig avgift ble tegnet 1. januar, og 10. januar du ber om en planendring, vil den nye planen gjelde fra 1. februar).

Planbytte fra en "Flatt" prisplan til en "Betal per bruk"-prisplan vil gjelde ved neste fornyelse.

Ved manglende betaling av fakturaen vil tjenesten bli suspendert inntil betaling av samme, ved betaling av det skyldige beløpet vil tjenesten bli reaktivert og fornyelsesdatoen for gebyret forblir den opprinnelige. De kWh som er inkludert i abonnementet med månedsavgift, kan bare brukes i Italia.

Tariffplanen abonneres utelukkende på personlig, ikke-kollektiv og ikke-kommersiell basis.

Ved å fortsette og godta disse betingelsene, blir du med i "Travel Plus" månedlig prisplan. Du finner mer informasjon i vilkårene og betingelsene for appen.