Pay per Use Basic Tariff: På slutten av hver ladeøkt beregnes kostnaden for tjenesten ved å multiplisere kWh trukket med salgsprisen som er fastsatt for tjenesten. Enhetsprisen differensieres mellom ladepunkter: 0,69€/kWh for ladepunkter, 0,89€/kWh for DC-ladepunkter på opptil 150 kW og 0,99€/kWh for DC-ladepunkter over 150 kW (HPC).

På slutten av hver ladeøkt skjer fakturering. En forhåndsautorisasjon på 45 euro vil bli foretatt som sikkerhet - etter at det er bekreftet at det er mulig å levere tjenesten til kunden - for å verifisere tilgjengeligheten av kortet som er satt inn som betalingsmåte.

Å gå fra en tariffplan for "Pay per Use" til en "Flat" tariffplan vil gjelde etter 24 timer etter forespørselen.

"Pay per Use basic" tariff inkluderer ikke ekstra kostnader for straffetid for ikke å slippe pluggen på slutten av ladeøkten. Faktisk, for public charge stasjoner uttrykkelig spesifisert på App, vil ekstra kostnader bli brukt for ikke å slippe pluggen i 60 (seksti) minutter etter slutten av ladeøkten. Beløpet vises på pluggens detaljark på public charge station involvert, og det er lik:

- 0,10 euro /min for ac plugger (Type2 og Type3a), med maksimal effekt opp til 43 kW;

- 0,20 euro /min for DC-plugger (CHAdeMO og CCS Combo 2), med maksimal effekt på opptil 150 kW;

- 0,30 euro/min for HPC-stasjonene (CHAdeMO og CCS Combo 2), med en effekt på over 150 kW.

 

Prisen på straffer skal betraktes som "Unntatt mva.15" og det endelige beløpet vil bli fakturert, når det er aktuelt, på slutten av ladeøkten.

Ved å fortsette å godta disse betingelsene følger du tariffplanen "Pay per Use Basic". Du finner mer informasjon i vilkårene og betingelsene for appen.